Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Scholl

Scholl Plaster Liktorn 4stk

Scholl plaster for fjerning av liktorn inkludert medisinsk plate og avlastningsplaster. Medisinsk utstyr
Kr 119,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
886837

Produktbeskrivelse

Scholl plaster for fjerning av liktorn inkludert medisinsk plate og avlastningsplaster. Medisinsk utstyr

Scholl plaster for fjerning av liktorn er utviklet for å trygt og effektivt fjerne liktorn. Produktet benytter en plate som inneholder salisylsyre, designet spesifikt for å bryte ned liktorner. Salisylsyre fungerer som et keratolytisk middel, som betyr at det hjelper med å bryte ned det harde vevet i liktornen. I tillegg til denne inneholder plastrerne myke dempende puter som gir umiddelbar trykkavlastning. Scholl Disc Systemet bidrar også til å beskytte den sunne huden rundt liktornen under behandlingen. Skiven, som er dekket av et plaster, er utformet med en myk sirkulær pute for å redusere smerte og trykk. Plasteret inkluderer også tynne stropper som enkelt kan vikles rundt tåen, og dette sikrer at puten holdes sikkert på plass over skiven. Plasteret inneholder et dermatologisk testet lim og er vannfast. For best resultat anbefales det å vaske føttene grundig med såpe og tørke dem godt før påføring av plasteret. Plasteret bør påføres og byttes hver dag i løpet av 4-6 dager for å oppnå ønsket effekt.

Forsiktighetsregler

Huden kan skades dersom frisk hud kommer i kontakt med salisylsyren. Beskyttelsesplasteret inneholder 40% salisylsyre. Kun for utvortes bruk, må ikke svelges og må ikke brukes i nærheten av øynene eller i dype sår med smale åpninger. Oppbevares utilgjengelig for barn.

For gravide og ammende

Gravide kvinner og barn: Bruk kun etter godkjenning fra lege

Innhold

40% salisylsyre.

Dosering og bruk

Trinn 1: Bløtlegg liktornen i varmt vann i 5 minutter før påføring. Rengjør og tørk huden før bruk, og sørg for at det målrettede området er fritt for kremer og oljer. Trinn 2: Fjern beskyttelsesfilmen og påfør plasteret med den innebygde salisylsyreputen rett over liktornen. Sørg for at kantene er godt glattet ut. Trinn 3: La plasteret sitte på til det begynner å løsne, maksimalt 48 timer. Trinn 4: Etter plastret er fjernet, bløtlegg det berørte området i varmt vann i 5 minutter, før du fjerner løs hud. Gjenta etter behov i opptil 14 dager.

Varenummer
886837
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Scholl

Boots Norway © 2024