Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Cosrx

COSRX The Vitamin C 23 Serum

COSRX The Vitamin C 23 Serum er et antioksidantrikt serum med hele 23 % vitamin C for å jevne ut hudtonen og forhindre tidlige tegn på aldring.
Kr 298,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
804592

Produktbeskrivelse

COSRX The Vitamin C 23 Serum er et antioksidantrikt serum med hele 23 % vitamin C for å jevne ut hudtonen og forhindre tidlige tegn på aldring.

COSRX The Vitamin C 23 Serum er et antioksidantrikt serum med hele 23% vitamin C. Vitamin C er en effektiv ingrediens når det kommer til å jevne ut hudtonen, forebygge tidlige aldringstegn, redusere og forebygge pigmentflekker og gi huden en sunn glød. Serumet inneholder 23 % ren askorbinsyre (vitamin C) som er den mest aktive og effektive formen for vitamin C. I tillegg består serumet av hyaluronsyre som låser fuktigheten inn i huden, allantoin som beskytter og styrker hudbarrieren og tocotrienol (Super Vitamin E) som kan bidra til å minske synligheten av fine linjer og rynker. Serumet kan brukes av alle hudtyper, men anbefales ikke til veldig sensitiv hud.

Forsiktighetsregler

Kun for utvortes bruk. Må ikke komme i kontakt med øynene. Ved kontakt, skyll øynene godt med vann. Ved irritasjon, reduser hyppigheten, eller slutt bruken helt. Bruk kun som anvist og kun på normal hud som ikke er sår, irritert eller oppsprukket. Det er anbefalt å teste på et lite område før bruk. Oppbevar utilgjengelig for barn. Ingen tilsatte parfymer, men den kan avgi en spesiell lukt. Holdes unna høye temperaturer og direkte sollys.

Innhold

Water, Ascorbic Acid(23%), Propanediol, Dimethicone, Tromethamine, Panthenol, Ethyl Ascorbyl Ether, Squalane, Caffeine, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Sodium Sulfite, Disodium EDTA, Glutathione, Adenosine, Acetyl Glucosamine, Gardenia Florida Fruit Extract, Allantoin, Dextrin, Tocotrienols, Tocopherol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butylene Glycol, Arginine, Niacinamide, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Methyl Trimethicone, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Beta-Carotene

Dosering og bruk

Gass kan genereres pga. av innholdet av vitamin C, når lokket åpnes kan det derfor lage en lyd. Den spesialdesignede hetten forsegler vitamin C og sørger for trygg lagring. Åpne flasken og rist deretter den forsiktig/lett en eller to ganger fra side til side. Påfør noen dråper på huden når den er nyrenset. Bruk fingertuppene til å forsiktig massere og absorbere serumet, start fra innsiden av ansiktet og arbeid mot kantene. Kan brukes både morgen og kveld, men husk å påføre solkrem hver morgen når du har aktive ingredienser som vitamin C i din rutine. /OPPBEVARES KJØLIG (3-10°C)/ Vennligst bruk umiddelbart etter kjøp og oppbevart oppreist i kjøleskapet når den er åpnet. Bør brukes opp i løpet av 2 måneder på grunn av det høye innholder av aktive ingredienser.

Varenummer
804592
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Cosrx

Boots Norway © 2024