Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avene

Avène Rosamed Concentrate

Avène Rosamed Concentrate er et effektivt ansiktskonsentrat utviklet til hud med rødhet og tendens til rosacea. Det beroliger, fukter og reduserer rødhet, og er spesielt velegnet for sensitiv hud.
Kr 329,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
826235

Produktbeskrivelse

Avène Rosamed Concentrate er et effektivt ansiktskonsentrat utviklet til hud med rødhet og tendens til rosacea. Det beroliger, fukter og reduserer rødhet, og er spesielt velegnet for sensitiv hud.

Avène Rosamed Concentrate er et effektivt konsentrat utviklet for personer med rød hud og tendens til rosacea. Konsentratet gir en umiddelbar lindring fra rødhet og er klinisk bevist å redusere rødhet med 48% etter 29 dager. Produktet inneholder Avène Termalkildevann, kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper, som gir intensiv og langvarig fuktighet i opptil 24 timer. Konsentratet er formulert med 98% naturlige ingredienser, er uten parfyme og kan brukes alene eller i kombinasjon med laserbehandling eller legemidler mot rosacea. Dette konsentratet er perfekt for deg som effektivt ønsker å redusere intensiteten og hyppigheten av rødhet i huden. Velegnet til sensitiv hud.

Forsiktighetsregler

Unngå kontakt med øynene.

Innhold

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). OCTYLDODECANOL. GLYCERIN. MYRISTYL ALCOHOL PENTYLENE GLYCOL. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. MYRISTYL GLUCOSIDE. CITRIC ACID. DIUTAN GUM. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

Dosering og bruk

1 pump påføres 1-2 ganger daglig på ansikt og hals.

Varenummer
826235
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avene

Boots Norway © 2024